dijous, 29 d’octubre del 2009

Què és Slideshare?


SlideShare és la comunitat més gran del món per a compartir presentacions.
SlideShare és un lloc dels mitjans del negoci per a compartir presentacions, documents i pdfs. SlideShare oferix una comunitat professional vibrant que comenti regularment, favorits i el contingut de les transferències directes. El contingut també se separa virally a través de blogs i de xarxes socials tals menjo LinkedIn, Facebook i twitter.
Els individus i les organitzacions upload documents a SlideShare per a compartir idees, per a connectar amb unes altres, i per a generar els ploms per als seus negocis. Qualsevol persona pot veure presentacions i documents en els assumptes que els interessen. El lloc està creixent ràpidament amb sobre 17 milions de visitants mensuals.

SlideShare és la millor manera d'aconseguir les seves diapositives cap a fora allí en la tela, així que les seves idees es poden trobar i compartir per una audiència ampla. Vostè desitja aconseguir la paraula cap a fora sobre el seu producte o servei? Vostè volgués que les seves diapositives arribessin a a gent que no podria fer-lo a la seva xerrada? És vostè professor que mira per a compartir els seus plans de la lliçó? Pren solament un moment - comenci a uploading ara, i deixi les seves diapositives fer parlar! Algunes de les coses que vostè pot fer en SlideShare:
  • Punta els slideshows en el seu propi blog o Web site.
  • Slideshows de la part públic o privat. Hi ha diverses maneres de compartir privat.
  • Àudio de Synch a les seves diapositives.
  • Posi el seu propi esdeveniment en slideshare.
  • Ensambli a grups per a connectar amb els membres de SlideShare que comparteixen els seus interessos.
  • Descarregui l'arxiu original


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada