divendres, 25 de desembre del 2009

Última classe de seminari

Aquest dimarts 22 de desembre va ser l'últim dia de seminari, la setmana anterior la nostra tutora ens va dir que penséssim una activitat per fer la classe vinent, així doncs, la Sílvia Muñoz va proposar..

Obrir la nostra ment; és a dir, cada u va agafar un full i hi va posar el seu nom, aquest full va anar voltant per la classe, així posant cada persona un adjectiu, una frase, una virtut al noi/a corresponent.
Va ser una activitat diferent, però que ens va aportar moltes coses a tots.
També, la Marta Fernàndez ens va llegir una cançó de Glaucs, molt adient per les dates en que ens trobem. I la Mercè Benito ens va llegir un poema que xafardejant va trobar en un bloc.

La nostra tutora, la Pia Marquilles, ens va voler desitjar un bon nadal i el millor en el nostre futur a través d'un escrit. El qual el compartiré.

Acomiadament del seminari del 1er quadrimestre



Bé, junt amb l'acabament del quadrimestre també ve el del seminari, al ser el primer any tots estem una mica perduts, ja que no sabem si seguirà tal qual està, és a dir, amb els mateixos companys o si aquests variaran.

El seminari puc dir que és un guia, tu arribes sol a la universitat, sense saber per on anar, com fer les coses, i des del seminari sempre s'ha intentat guiar als estudiants. Donar aquella empenta que molts de nosaltres necessitem a l'inici de curs per habituar-nos i familiaritzar-nos.
També, ens ajuda a obrir-nos i agafar confiança amb nosaltres mateixos, lo qual, és molt gratificant i necessari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada