diumenge, 13 de desembre del 2009

Les ombres

Fa unes classes enrere a la de llenguatge visual i plàstic vam estar experimentant i jugant amb les ombres. Va ser una classe molt divertida, la qual, vam descobrir un món en que podem representar coses de diferents maneres, les ombres, sent una d'elles.
Aquest recurs és molt interessant per dur-lo a terme amb els més petits, ja que coneixerant aquest món amb il·lusió i amb un fí didàctic.

El primer exercici que ens va dir que féssim va ser, amb un projector, crear un ambient, un paisatge, una escena, amb diferents objectes que havíem portat de casa o de la mateixa aula.
Aquí us mostro una fotografia del nostre exercici que es veu perfectament la metodologia.



I aquí el nostre treball acabat:



El següent exercici que vam fer, vam posar amb una caixa amb sorra, i en una altre farina, l'objectiu era, amb les mans fer un dibuix així acabant sent projectat a la pantalla. Així va quedar:



Per acabar amb aquests exercicis d'experimentació amb les ombres, igual que en les altres activitats ens vam dividir en grups d'entre 4 i 6 persones, agafant cada grup una làmina la qual tenia un dibuix, que, una vegada la posàvem al projector es reflectia a la pantalla i així tenint que copiar-la, nosaltres vam utilitzar retoladors prims, gruixuts i ceres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada