dilluns, 23 de novembre del 2009

Contribució a la viquipèdia

Fa unes setmanes junt amb el meu grup vam fer una contribució a la Viquipèdia.

Primer de tot vam estar pensant en sobre què podíem fer una pàgina i és més, que encara no fos creada, a partir d'aquí vam estar buscant paraules claus que sortissin en vermell per poder-se convertir en una pàgina, i així compartir la informació.

Vam optar per crear una pàgina sobre l'alimentació per persones diabètiques, així cada una obtenint informació i compartint-la. Però al realitzar la pàgina de Viquipèdia ens va sorgir un petit problema,

i aquí ve la nostra experiència:

La pàgina la vaig crear jo pel simple fet de que ja tenia una conte oberta i per això em va fastidiar molt personalment, al publicar la nostre contribució, als pocs minuts una persona ens va borrar el contingut compartit. El perquè? Sincerament va ser un fallo nostre, vam compartir la informació en català a la wikipedia, així l'usuari encarregat de borrar-nos-ho posant com a motiu el fet de que estava publicat en guiri. Un cop aver-nos adonat del fallo, el que vam fer va ser anar a crear una altre pàgina parlant del mateix però a la Viquipèdia, però un cop vam anar, ens vam adonar que ja hi havia una pàgina oberta, així que en contes de crear nosaltres una, doncs vam ampliar la ja creada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada