dilluns, 30 de novembre del 2009

SEMINARI, sessió del 26/11/09

El dia 26 de novembre la classe de seminari la vam dedicar a exposar les diferents activitats lliures que haviem realitzat per grups durant la setmana d'activitats.

Ana i Soraya: Caixa fòrum, van assistir a una obra de teatre duta a terme per Menchosa Teatre, anomenada El llop ha tornat dirigida al públic familiar.

Mercè, Marta i Raquel: Aquàrium.
Visita, taller i obra teatral, No n'hi ha prou. Abans d'aquesta visita els nens feien un treball previ a les aules. Van assistir amb un grup d'infantil, P4.

Elisa i Albert: Cosmocaixa. Visita amb un grup de P5 al bosc inundat, a l'activitat Mira com mengen!. Activitat nova i temporal que consistia en recórrer el bosc inundat al mateix temps que alimentaven als animals així tenint una experiència nova.
Clic i Flash dos ofertes educatives permanents

Mariona i Sílvia: Cosmocaixa. Van assistir a l'activitat Toca-toca, dirigida a nens de P5.
Amb aquesta activitat els hi brinden la oportunitat als nens de tocar diferents animals, i reforçant-los amb un audiovisual fent un resum del que havien vist i fet.

Georgina i Mònica: Museu d'Història de Catalunya

Per acabar vam presentar la meva activitat, feta conjuntament amb la Zaida, com els nostres companys a través d'un power point, el qual podeu veure seguidament.
Vam anar al Museu Picasso, on Maria Alcover, directora dels serveis educatius del Museu, ens va atendre i ens va explicar com funcionava el servei educatiu, ens va ensenyar les aules de treball del museu per als nens i ens va explicar les propostes educatives que tenien en l'actualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada