diumenge, 15 de novembre del 2009

Pràctica amb el Gimp

El Gimp és un Programa de manipulació d'imatges (GNU), serveix per processar gràfics i fotografies digitals. Els usos típics inclouen la creació de gràfics i logotips, el canvi de mida i retallat de fotografies, el canvi de colors, la combinació d'imatges usant capes, l'eliminació d'elements no desitjats de les imatges i la conversió entre diferents formats d'imatges. També es pot utilitzar el GIMP per crear imatges animades senzilles.

La pràctica que havia de dur a terme era modificar una imatge de vàries maneres diferents, siguen la imatge de la qual he partit aquesta:




  • Seguidament el que havia de fer era fer a escala la mateixa fotografia, aquesta l'he feta a 400 d'amplada i canviant-se l'altura de manera proporcionada. I va quedar així:
  • Moltes vegades, també, et trobes amb una fotografia la qual no la vols tota sencera, només t'interessa una part o qualsevol altre cosa, utilitzant l'eina de recorte pots seleccionar la part interessada de la fotografia:


  • Per últim i potser, el més complicat quan encara no estàs familiaritzat amb el programa va ser fer eliminar algun objecte o cosa de la fotografia. Aquí us la deixo avera si trobeu què és el que falta:


Ho heu trobat? va, una pista..està per la part esquerra de la fotografia..encara no? sota la bandera americana, si si, L'HOME HA DESAPAREGUT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada